Explica'm… L'HORA DEL CONTE

17 Maig 2009
0

L’HORA DEL CONTE, 16 catalans ens expliquen el seu conte preferit, VVAA, Il·lustracions Rebeca Luciani, Editorial La Galera (2006) –> Ens trobem davan d’un recull de contes d’allò més especials. Es tracta dels contes preferits de diversos personatges de la vida pública catalana. Personatges com: Enric Masip, Joan Laporta, Tomàs Molina, Asha Miró, Carles Capdevila, Helena García Melero, Gerard Quintana, Matthew Tree… Tots ells ens porten el seu conte preferit de quan eren petits. Alguns d’allò més coneguts com en Hansel i la Gretel, El Molinet de Sal o les Set Cabretes; algunes adaptacions molt personals dels clàssics com El Patufet de Gràcia; alguns de més nostrats com la Soca de Nadal o el Timbaler del Bruc; i altres de més desconeguts Temporada de Maduixes, els Tres Fills o els Tres Tambors.

Sigui com sigui un recopilatori curiós que inclou un Cd amb la majòria dels contes explicats. La llàstima és que els contes no estan explicats pels propis autors, sinó que ho fa una veu desconeguda.

Les il·lustracions de la Rebeca són com sempre curioses, amb el seu estil característic i li donen el toc de color al llibre.

1171615288



Comentaris

Deixa la teva opinió