Comença un nou curs

9 Setembre 2009
0

Aquest any comença, de fet ja ha començat,  el meu quart curs com a mestra, i per primera vegada, repeteixo com a tutora de P4. I això em dóna molta seguretat… i és que és molt complicat anar fent cada any una tasca diferent, tot i que també he après moltíssimes coses.

Tinc la intenció de prendre’m les coses amb més calma, anar més tranquil·la i segura, i no pujar el to de veu amb els nens tan com fins ara. Sempre hi ha bones intencions a l’inici d’un curs escolar, i aquesta vegada espero portar-les a terme.

Estic relativament contenta, ja que els meus nens aquest any semblen molt tranquils i  molt bons. En definitiva, sembla que serà un bon grup. I dic relativament, perquè sempre hi ha coses del funcionament del centre que mai t’acaben d’agradar.

Els meus ex-alumnes, que estan a la classe del costat em vénen a veure, suposo que encara no s’han acostumat a la seva nova mestra, i potser perquè m’han trobat una micona a faltar… Vés a saber!

Conec moltes mestres que tenen ganes de començar un nou curs i, jo seré sincera, no en tenia: un altre vegada estrès, feina preocupacions, fitxes i més fitxes que no s’acaben mai, tornar a començar amb uns nens diferents… Se’m feia una petita muntanya. Però som mestres i ja sabem que sempre ens passa això, i que de ben segur que els nous nens que entren a la nostra classe ens aportaran un munt de coses noves, i mica en mica això em fa agafar les ganes i la il·lusió.

Tinc la sensació que va ser ahir el meu primer dia amb els meus estimats Elefants, i recordo aquelles carones plenes de llàgrimes i mocs, i que no volien saber res de mi, però jo sí que en volia saber molt d’ells. És ara quan encara, si passejo per la zona on treballava, miro bé a veure si em trobo algun Elefant. Ara ja estaran preparant-se per començar P5! Mare meva, què grans! Si pràcticament ni parlaven i ara aprendran a llegir i a escriure… Uf…

En fi, a tots i totes les mestres us desitjo un bon inici de curs, que de ben segur que serà millor que l’anterior, o si més no, diferent, perquè mai n’hi ha dos nens iguals.Comentaris

Deixa la teva opinió