El Trompeta recomana… CONTES DE COLORS (VI)

4 Desembre 2009
0

Els colors, tema recurrent a infinitat de contes, contes pensats per aprendre’ls, altres sobre com es formen, altres per descobrir les coses de diferents colors. Però sigui com sigui, els colors tenen quelcom màgic per als infants. Avui us porto una col·lecció força interessant, curiosa i innovadora de quatre contes entorn els colors. A veure què us semblen:

BLANCO Y NEGRO, Antonio Santos, Editorial Pearson, Col·lecció Los Colores de Cecilia (2009) –> Els quatre contes que us porto són quatre històries que el pare de la Cecília s’ha d’inventar nit rere nit perquè la seva filla no vol marxar a dormir. Comencem la col·lecció amb els més bàsics de tots: el blanc i el negre.

Maquetaci—n 1

BLANCO, NEGRO, AMARILLO, Antonio Santos, Editorial Pearson, Col·lecció Los Colores de Cecilia (2009) –>En aquesta segona entrega, a part del Blanc i el negre, vells amics ja de la nostra protagonista, apareix el groc: groc del blat, de l’estepa, del desert…

Maquetaci—n 1

BLANCO, NEGRO, AMARILLO, AZUL, Antonio Santos, Editorial Pearson, Col·lecció Los Colores de Cecilia (2009) –> Aquesta vegada el pare de Cecília, s’ha decidit per ampliar amb el color blau les seves històries, el color del cel, el color del mar, un color que no sé ben bé perquè l’autor de la història relaciona amb el poeta Pablo Neruda que fa una curiosa aparició al final de la història.

Maquetaci—n 1

BLANCO, NEGRO, AMARILLO, AZUL, ROJO,Antonio Santos, Editorial Pearson, Col·lecció Los Colores de Cecilia (2009) –> Posem punt i final a aquesta col·lecció amb el vermell. Uns contes molt moderns, originals, de format quadrat, amb cartró dur. Són d’aquells contes per poder ensenyar un estil diferent als més petits.

Maquetaci—n 1



Comentaris

Deixa la teva opinió