Les Cavalcades més esperades escalfen motors

4 Gener 2010
0

Demà és la nit més esperada de l’any, la nit màgica, la nit dels nens i dels que no ho som tant, la nit de les il·lusions, la nit en que tot és possible: la nit de Reis!

I és per això que arreu de les nostres contrades demà a la tarda-vespre els Reis sortiran amb les seves boniques carrosses totes engalanades pels carrers de les ciutats, pobles i viles (menys a Gràcia, que com sou així de peculiars ho heu fet avui).

Us vull parlar de tres cavalcades, i ara us explico el perquè.

Com sempre la Cavalcada de Barcelona és una de les més grans i de les que acull més gent als seus carrers, i és que aquell dia tots ens acostem a Barcelona per poder veure els patges, el Reis, els vestits, maquillatges, atrezzo, espectacles, balls, danses… i tot el que gira entorn d’aquest gran muntatge barceloní. Enguany els cartells, banderoles i dibuixos han estat elaborats per un il·lustrador amb un estil molt peculiar, es tracta de Maxiluchini, però malauradament la “fantàstica” web de l’Ajuntament encara utilitza imatges de l’any anterior i no hi he sabut veure el cartell, tot i així he pogut trobar la imatge de la carta Reial.

cartareissin-titulo-12

Una altra de les Cavalcades destacables per a mi és la d’Hospitalet de Llobregat, i tot això ho és gràcies a un nom, el d’en Valentí Gubianas, i és que com ja fa uns anys, aquest fantàstic il·lustrador fa el disseny dels carruatges, imatges, cartells, carta Reial i tot el relacionat amb el Nadal a l’Hospitalet. I com és el Valentí, podeu estar segurs que sempre farà la feina ben feta i sempre val la pena mirar-se les carrosses i els seus dibuixos. Si voleu saber-ne alguna coseta més, demà, dia 5 de Gener a les 18h entrevisten a aquest magnífic artista a TV Hospitalet. Una entrevista per parlar-vos de les carrosses i de la seva feina com a il·lustrador.

cap_carta_reispeu_nadal

reis-13reis-14reis-15reis-16sin-titulo-13

Per acabar, aquest any m’ha agradat molt el cartell de la cavalcada de Sant Andreu, la cavalcada que he viscut tota la vida, on Ses Majestats arriben en tren. Doncs el cartell ha estat dissenyat per oyeme.net, i els Reis són fets de paper amb volum, i a la bústia de casa en van deixar la carta Reial, amb els Reis de paper per muntar. Jo ja l’he escrit i vosaltres?

max027reis028

I la vostra cavalcada com és?



Comentaris

Deixa la teva opinió