El Trompeta recomana… MAKAKIÑOS DÍA DÍA

2 Abril 2010
0

MAKAKIÑOS DÍA A DÍA és una nova línia editorial de Kalandraka que pretén acostar la lectura als infants amb necessitats educatives especials. Són llibres ideats amb un sistema de fàcil lectura, per tal de facilitar-ne la comprensió. Aquesta vegada es tracta de dos títols pensats per a nens amb autisme, amb els quals es pretén que puguin assolir certa autonomia en la seva vida diària.

NICOLÁS VA DE COMPRAS, Bata, Il·l. Alicia Suárez, Editorial Kalandraka i BATA (Baión Asociación de Tratamiento del Autismo) (2009) –> Un conte que serveix com a guia de diferents establiments on es poden comprar productes alimentaris (fruiteria, verduleria, peixateria, carnisseria, forn, pastisseria i supermercat), peces de vestir (sabateria, tenda de roba), objectes de regal.. De cadascuna de les tendes, se’ns mostra un llistat d’articles que s’hi poden trobar.


NICOLÁS COCINA SIN FUEGO, Bata, Il·l. Alicia Suárez, Editorial Kalandraka i BATA (2009) –> Es tracta d’una espècie de llibre de receptes que ens permet preparar plats sans, nutritius i saborosos, sense cap necessita de cocció, de manera que com el títol del conte indica, es pot cuinar sense foc. Canapès, sandvitxos, amanides, brotxetes de fruites, macedònies, molts postres i sucs.

Realment, una molt bona iniciativa!



Comentaris

Deixa la teva opinió