El Trompeta a l'exposició d'en… ROGER OLMOS

19 Octubre 2010
0

L’altre dia, el dilluns de pont, em vaig decidir a anar d’exposicions, i és que després de passar per la Sala Rovira em vaig acostar a la Llibreria Proa Espais a veure una exposició d’en Roger Olmos.

Ja sabeu la debilitat que tinc per aquest il·lustrador i bona part de la seva obra, així que no podia evitar anar a gaudir dels seus originals. Uns originals preciosos i sorprenents de molts dels seus àlbums il·lustrats més famosos. I és que se’n podien trobar mostres de “Segueix-me”, “El príncep dels embolics”, “La llegenda de Sant Jordi”, “Mosquito”, “La cosa que más duele del mundo”, “Un cuento lleno de lobos”, “Minotauro”, “Andrés boca abajo”… també hi havia el cartell que va protagonitzar el dia internacional del llibre infantil. Un cartell preciós amb un llop i un drac encissats per les pàgines d’un conte…

N’hi havia forces i de molt xulos, i és que com he dit sovint la força d’un il·lustrador rau en els seus originals, i sens dubte els del gran Roger Olmos no decepcionen pas a ningú.

Una exposició que compta amb la presència de l’il·lustrador convidat: César Samaniego.

I jo vull un original d’en Roger Olmos! Però encara no m’he decidit en invertir diners en originals… és una llàstima!

Ara en serio, us ho recomano moltíssim, us encantarà!Comentaris

Deixa la teva opinió