Els racons de… FESTIVANIMA

5 Gener 2011
0

Avui us porto un article que no és ben bé un racó, i també es pot incloure com un article de jocs i joguines. De fet, es tracta d’una botiga online de teatrets i titelles per a infants, que vaig descobrir a la Fira de Reis de la Gran Via de Barcelona. I és que tot i no tenir botiga física, fins avui encara els podeu trobar a la Fira de Reis. Es tracta de la marca FestivAnima, que dissenya, produeix i comercialitza teatre en miniatura per a infants, per adults, per ser utilitzat en l’àmbit familiar o en l’àmbit escolar.

Són peces de joguina relacionades amb les arts escèniques, com titelles, telons decorats, els teatres, les històries i els accessoris que els complementen. Funcionen igual que el teatre tradicional, amb escenografia canviable, i moltes de les parts del teatre, teló de boca, tramoia, escenari, camerinos, teló de fons, i un espai per escriure cada vegada el nom de l’obra.
Els telons decorats s’ubiquen en les diferents posicions de la tramoia donant origen a paisatges i ambients. Quan nens o adults mouen els personatges entre els decorats i el teló de fons, es completa la il·lusió.

Un autèntic producte artesanal, i amb uns teatrets molt màgics, on en cada obra poden passar coses diferents, canvien els personatges i els escenaris. Us deixo amb algunes imatges, i si en voleu saber alguna coseta més, us adjunto el link a la seva web.



Comentaris

Deixa la teva opinió