El Trompeta a l'Exposició de "El Carnaval de los pingüinos"

12 Febrer 2011
0

Aquest matí passejava per Barcelona i he tingut un flash, he pensat “avui no s’estrenava l’exposició de Mini Station?”, i sí, efectivament, així que com m’anava més o menys de camí, m’he acostat a la Llibreria Abracadabra i càmera de fotos en mà, he tafanejat una estona entre pingüins i animals de tota mena.

Com sempre Abracadabra, amb el seu bonic espai per a exposicions, prepara unes exposicions fantàstiques, cedeix un espai que dóna molt joc i amb el que sempre hi ha bons resultats. És una de les exposicions més complertes i atapeïdes que han fet mai a Abracadabra, i això que ja n’he visitat unes quantes. Hi ha més d’una seixantena de versions de pingüins diferents d’il·lustradors internacionals d’arreu, i més de 300 il·lustracions  de nens i nenes d’entre 4 i 10 anys de tota Europa que volien participar amb els seus personatges en el proper còmic protagonitzat per Federico, del gran Maxi Luchini.

Us la recomano moltíssim, la podeu veure a Abracadabra (C/General Álvarez de Castro 5, Barcelona) fins el dia 6 de Març! Acosteu-vos-hi, que us agradarà…



Comentaris

Deixa la teva opinió