El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ TOCA, TOCA

4 Març 2011
0

Avui us porto una col·lecció de contes per a nens molt menuts, es tracta de contes pensats i fer per ser gaudits amb la vista i el tacte. Són llibres de cartró dur, gran format, colors vius, textures, amb textos molt curts i rimats. Us deixo amb els títols que en podeu trobar i us explico alguna coseta més.

LLIBRE POEMA, Ladybird Books, Il·l. Fiona Land, Editorial Combel –> Un senzill llibre rimat per gaudir i tocar.

LLIBRE JOGUINA, Ladybird Books, Il·l. Fiona Land, Editorial Combel –> 10 pàgines de cartró que ajudaran als infants més menuts a conèixer i descobrir el món de les joguines.

LLIBRE D’ANIMALS, Ladybird Books, Il·l. Fiona Land, Editorial Combel –>Al fet de ser un format de llibre pensat per ser dels primers que pugui manipular un infant, aquesta vegada tenim el tema dels animals com a eix central fet que entusiasmarà encara més als més menuts.

LLIBRE SONOR, Ladybird Books, Il·l. Fiona Land, Editorial Combel –>A la vista i el tacte, s’hi uneix un tercer sentit per poder gaudir i descobrir d’aquest nou llibre d’aquesta col·lecció: l’oïda. I és que aquesta vegada, a part de ser un llibre per ser mirat i tocat, també pot ser escoltat.

QUAC! QUAC!, Ladybird Books, Il·l. Fiona Land, Editorial Combel –> Un llibre amb pestanyes retallades en forma d’animals perquè els més menuts els descobreixin a cada pàgina mentre els anem diem els seus noms. Colors vius, formes senzilles i textures per tocar que atrauran i distrauran els petits.

LLIBRE CARÍCIES, Ladybird Books, Il·l. Fiona Land, Editorial Combel –>Aquesta vegada canviem el format dels llibres, i ens acosten un llibre de la mateixa col·lecció però aquest cop de roba. Als més petits els encantarà el soroll de les pàgines d’aquest llibre quan l’agafin i el rebreguin. Un llibre de roba amb colors i textures que estimulen la vista i el tacte i un simpàtic animal a cada pàgina.

Un llibre amb pestanyes retallades en forma d’animals perquè els més menuts els descobreixin a cada pàgina mentre els anem diem els seus noms. Colors vius, formes senzilles i textures per tocar que atrauran i distrauran els petits.



Comentaris

Deixa la teva opinió