2a Edició de PETITS!GRANS!LLIBRES!

9 Març 2011
0

L’Institut de la Infància de Barcelona inaugura a Sant Cugat el 16 de Març, la 2a Edició de Petits! Grans! Llibres!, el Segon Festival Cultural de la Infància dedicat a la Literatura Infantil. La inauguració es durà a terme el proper 16 de Març a les 10:15 del matí de la mà d’Elisenda Roca. Tots els actes d’aquest Festival es faran a la Casa de Cultura de Sant Cugat.

La programació compta amb dies dedicats a les escoles, un dia dedicat a la formació de mestres i bibliotecaris, i el cap de setmana pensat per a les famílies.

Us deixo amb el programa, perquè aneu veient tot el que hi podeu fer, per més informació, no dubteu a entrar a la seva web.

PROGRAMA:

16 DE MARÇ :
15/10 hs: INAUGURACIÓ a càrrec de la comissió organitzadora, acompanyats per la periodista ELISENDA ROCA .
11 h: ESMORZAR I BRINDIS per celebrar l’inici de Petits! Grans! Llibres!
30/11 h: TROBADA INTERDISCIPLINARI LIJ per a professionals i especialistes en el món de la literatura infantil: editors, autors, il.lustradors, llibreters, bibliotecaris, dinamitzadors culturals, es donaran cita en un espai d’intercanvi i creació de sinergies, per analitzar la realitat de la LITERATURA, INFÀNCIA I Postmodernitat.

17 i 18 DE MARÇ:
VISITES ESCOLARS (més informació: institutodelainfancia@gmail.com)

18 DE MARÇ:
De 13.15 a 15.15 h: JORNADA DE FORMACIÓ PER A EDUCADORS
De 14.30 a 16 h: “EL +”: ESPAI PER BIBLIOTECARIS amb presentació de novetats i recomanacions.

19 i 20 de març: PETITS! GRANS! LLIBRES! PER FAMÍLIES … MÉS DE 40 ACTIVITATS CREATIVES: PER NENS DE 0 A 12 ANYS I PARES

Espais relaxants per sentir el plaer de compartir experiències emocionals en família.
“El bosc dels 500 llibres” : una sala on s’entra descalços i trobaran una selecció dels millors llibres en una ambientació que fa sentir que estem dins d’un conte, experiències sensorials on aromes i sons s’uneixen per transportar a un bosc, tallers per a crear en família, una sala on podem explicar i escoltar contes en diverses llengües, Màster class de gastronomia per gaudir cuinant de la mà de la nostra convidada especial: ADA PARELLADA, concerts en viu …. i molt més!

20 de març, 18 HS : CONFERÈNCIA DE CLOENDA A CÀRREC DE JORGE WAGENSBERG , Presentat per MARTA PUJARÀ , directora general de polítiques ambientals de la Generalitat i Verónica Bronstein , Directora de l’Institut de la infància.



Comentaris

Deixa la teva opinió