El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS MÓNS

8 Abril 2011
0

Avui us porto una col·lecció d’allò més interessant, es tracta de la Col·lecció Petits Móns, una col·lecció que segons explica la pròpia editorial, són primers llibres de coneixements que permeten als infants gaudir amb l’observació d’imatges acompanyades de textos senzills, i que, alhora, són útils per:
– Interpretar imatges senzilles.
– Relacionar les imatges amb vivències properes, amb situacions familiars.
– Conèixer entorns diferents de l’habitual.
– Relacionar les imatges amb sentiments.
– Valorar positivament la diversitat.
– Treballar l’autoconeixement.
– Treballar la comprensió lectora amb textos escrits en lletra de pal

Es tracta d’uns contes de petit format, amb tapa tova, que permeten treballar els primers coneixements, són contes pensats, segons el meu criteri, per tenir a l’aula, i també per treballar amb els infants des de casa determinats temes que desperten l’interès dels més menuts. Els títols que han publicat són:

CASA MEVA, Sheila Boza, Gemma Esteller, Berta Martínez, Vanessa Muntané, Pilar Paüls i Sandra Sastre, Editorial Baula (2011) –> aquest conte ens parla de les habitacions i dependències que podem trobar en una llar, així com dels diferents tipus de cases en les que podem viure nosaltres i també la resta de persones d’arreu del món.

OLORO EL MÓN, Sheila Boza, Gemma Esteller, Berta Martínez, Vanessa Muntané, Pilar Paüls i Sandra Sastre, Editorial Baula (2011) –> Es tracta d’un conte que ens parla no només de l’olfacte, sinó de tots els sentits, i de la importància i utilitat de cadascun d’ells.

SÓC AIXÍ, Sheila Boza, Gemma Esteller, Berta Martínez, Vanessa Muntané, Pilar Paüls i Sandra Sastre, Editorial Baula (2011) –> Un conte que ens parla sobre la diversitat i diferències entre els nens i nenes; també de les parts del cos i de les seves funcions.

FLORS I COLORS, Sheila Boza, Gemma Esteller, Berta Martínez, Vanessa Muntané, Pilar Paüls i Sandra Sastre, Editorial Baula (2011) –> Aquest és un conte perfecte per la primavera, i és que està ple de flors. Us servirà per treballar les plantes i flors, el procés de creixement d’una llavor des que la plantem fins que fa la flor, i posteriorment el fruit.

LA GRANJA, Sheila Boza, Gemma Esteller, Berta Martínez, Vanessa Muntané, Pilar Paüls i Sandra Sastre, Editorial Baula (2011) –> Aquest llibret no només ens porta imatges boniques dels animals de granja, sinó que també ens parla de l’hort, del granger, del tractor, del mas, de les eines que utilitza, i finalment sí que ens parla d’aquests animals i del que obtenim d’ells.



Comentaris

Deixa la teva opinió