El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ DE QUI ÉS…?

11 Novembre 2011
0

Combel és una editorial que m’agrada per motes coses, una d’elles és perquè sempre tenen en compte els més petits de la casa pel que fa a les seves novetats editorials. Quan em refereixo als més petits, faig referència a infants de menys de 3 anys i avui us porto una nova col·lecció molt bonica i colorista. Potser no es tracta dels grans àlbums il·lustrats que em fascinen, ni d’històries sorprenents, però són contes senzills i prou interessants per portar-los avui en un Trompeta recomana. Aquesta col·lecció comença tots els seus títols amb l’interrogant De qui és?, i ens porta un seguit d’animals dels que descobrirem algunes coses. El format dels tres títol de la col·lecció és igual, amb solapes grans per tal de descobrir i endevinar quin animal és el que hi ha a sota. A cada pàgina hi ha un rodolí i un dibuix que t’ajudarà a descobrir de quin animal es tracta.

DE QUI SÓN AQUESTES RATLLES?, Fiona Munro, Il·l. Jo Moon, Editorial Combel (2011) –> Els animals ratllats són fascinants, i és que la natura ens ofereix animals molt especials amb “estampats” ben particulars com els que surten en aquest conte.

DE QUI ÉS AQUESTA CUA?, Fiona Munro, Il·l. Jo Moon, Editorial Combel (2011) –> Les cues són sovint una part dels animals que passa força inadvertida, i és que sovint no ens hi fixem. Amb aquest títol en descobrirem com són unes quantes.

DE QUI ÉS AQUEST NAS?, Fiona Munro, Il·l. Jo Moon, Editorial Combel (2011) –> El darrer títol d’aquesta col·lecció ens pregunta de qui és cadascú d’aquests nassos que hi van apareixent.



Comentaris

Deixa la teva opinió