L'anècdota del pa jirafa

7 Febrer 2012
0

Avui us porto un article força anecdòtic però divertit. Es tracta d’una anècdota d’una nena de 3 anyets i mig que ha fet que s’acabi canviant el nom d’un producte. Tot plegat ens fa pensar en que els nens petits sovint tenen una lògica molt més gran que la que empren els adults habitualment.

La Llily, una nena de tres anys mentre esmorçava es mirava el pa. És un pa al que li diuen pa tigre, però com podeu veure en la fotografia de tigre en té ben poc. I la nena, li va preguntar a la seva mare que perquè no se l’anomenava pa jirafa, i és que més aviat semblava la pell d’una jirafa. La mare es va mirar el pa i a la seva filla, i es va adonar que la nena tenia tota la raó del món. Davant la pregunta de la criatura i sense saber ben bé què contestar-li, es va decidir a redactar el que li havia preguntat la seva filla al supermercat Sainsbury.

Un matí, l’encarregat de rebre les queixes i suggerències al supermercat, avorrit de cartes adultes i serioses, va llegir la carta de la nena on especificava exactament la seva edat. I es va adonar de que la criatura tenia raó, i el supermercat es va decidir a canviar-li el nom al pa. Tot plegat va anar acompanyat d’una carta de resposta per a la menuda, on l’encarregat també va especificar-ne la seva edat 27 anys i 1/3.

Una anècdota divertida i curiosa que s’ha convertit en tot un fenomen a les xarxes socials, i és que la mare de la criatura es va encarregar de publicar-ne les imatges. Però més enllà de tot això, l’important de tot plegat és que a vegades em plantejo que si el món fos governat pels més menuts, els seus raonaments serien molt més lògics que el que fan la majoria de polítics.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió