El Trompeta recomana… CONTES DE GRAN FORMAT

9 Març 2012
0

Avui us porto contes molt grans, d’aquests que són pràcticament més grans que les pròpies criatures, i amb els que et pots estar llargues estones mirant i remirant. Són contes sense text, o sens pràcticament text i espero que us agradin tant com a mi. Em va agradar moltíssim descobrir-los i estar-me una bona estona mirant-me’ls.

LA EXCURSIÓN, UNA HISTORIA EN DIBUJOS, Peter Knorr, Doro Göbel, Editorial Lóguez –> Aquest conte és ben senzill, pel que fa al seu argument. Es tracta d’una excursió organitzada per tota la família i amics a la natura. En cada plana descobrireu una cosa diferent d’aquesta. Les il·lustracions són especialment detallades, maques, ben fetes, clares i fan que la “lectura” del conte sigui molt agradable i amena.

Espero que us agradi tant com a mi, em va semblar fascinant.

 

365 PETONS, Kimiko, Editorial Corimbo (2011) –> Aquest és un conte tendre i dolç on els hagi. Es tracta d’un conte de petons d’un munt d’animals diferents, per a cada mes un tipus d’animals diferents i en cada plana podem trobar color i un munt d’animals que es fan un petó, petons de tot tipus per a tots els dies de l’any.

Al gener, els petons dels gels; al febrer, els petons dels dinosaures; al març, els petons de la jungla; a l’abril, els petons de la nit; al maig, els petons de la granja; al juny, els petons de la sabana; al juliol, els petons de la platja; a l’agost, els petons del mar; al setembre, els petons de la ciutat; a l’octubre, els petons dels contes de fades; al novembre, els petons del circ; al desembre, els petons de Nadal.

És un àlbum amb un gran format, molt color, planes dures, i amb el clar estil del sempre inconfusible Kimiko. Un conte per estar-se mirant una bona estona i gaudir d’un estil d’il·lustració molt tendre i divertit.



Comentaris

Deixa la teva opinió