El Trompeta recomana… CAVALL ACCIÓ, JUGUEM

6 Abril 2012
0

Avui us vull parlar de la nova col·lecció Acció, editada per Combel, de fet es tracta d’una sèrie de la col·lecció que les engloba que és El Cavall Volador, la sèrie que ha creat l’editorial Combel per ensenyar als infants a llegir, tot combinant lletra lligada i de pal. Doncs bé, aquesta nova col·lecció està dividida en subcategories, en funció a l’edat a la qual estan destinats els contes: Juguem, Treballem i Viatgem. La primera d’elles va destinada a infants de 3 anys, la segona als nens de 4 i la tercera als de 5. Cada subcategoria treballa un tema en concret, i la pensada per als més menuts, que és la que us porto avui, ens parla concretament de les joguines. Es tracta d’una col·lecció que serveix per acostar als infants una mica més el món de les seves joguines preferides, i ho fa a través de quatre títols, cadascun d’ells destinat a una joguina diferent, i ens explica com és cada joguina, els diferents formats en les que podem trobar aquella joguina en concret, i en com hem de tractar i cuidar les nostres joguines.

Juguem és un conjunt de quatre àlbums que combina il·lustracions amb fotografies reals, i una plana de text molt senzill i curtet que permet als infants endinsar-se en els seus primers coneixements entorn el reconeixement de les lletres. Suposo que han escollit el tema de les joguines per als contes destinats a 3 anys, pel fet de que es tracta d’un tema molt proper als nens d’aquestes edats i que els interessa molt. Un homenatge a les joguines dels nens, i a l’hora un disseny vistós i cridaner.

Les il·lustracions dels quatre títols que us portaré a continuació, són de Tommaso, un il·lustrador del que us en puc dir ben poca cosa, però que en aquests quatre contes ha fet una excel·lent tasca de simplificació amb dibuixos molt ben delimitats per colors molt potents i contrastats però sense línia, i ho ha fet de manera que la línia tampoc resulta necessària a simple vista.

L’ÓS DE PELUIX, Montserrat Ganges, Fotògraf Josep Bassa, Il·l. Tommaso, Editorial Combel (primavera 2012)

LA PILOTA, Montserrat Ganges, Fotògraf Josep Bassa, Il·l. Tommaso, Editorial Combel (primavera 2012)

EL JOC DE CONSTRUCCIÓ, Montserrat Ganges, Fotògraf Josep Bassa, Il·l. Tommaso, Editorial Combel (primavera 2012)

LA CUINETA, Montserrat Ganges, Fotògraf Josep Bassa, Il·l. Tommaso, Editorial Combel (primavera 2012)



Comentaris

Deixa la teva opinió