El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS MÓNS (2)

8 Juny 2012
0

Ja fa alguns mesos que us vaig portar la col·lecció Petits móns de l’editorial Baula. Es tracta d’una col·lecció que el que pretén és ser els primers llibres de coneixements per als infants- Són llibres amb format quadrat, tapes toves que a través de fotografies  i textos que les acompanyen pretén donar a conèixer als nens temes ben diversos. Tots els contes de la col·lecció estan en lletra de pal i acosten de manera senzilla i amb fotografies molt acurades i un format molt adequat, diversos temes als més menuts. Els tres nous títols de la col·lecció estan relacionats especialment amb temes de l’època en que ens trobem o que hem passat recentment, i és que aquests tres títols es van publicar tot just començava la primavera.

CELEBREM SANT JORDI, Equip Baula, Il·L. Bernadette Cuxart (2012) –> Aquest conte en concret de la col·lecció té una curiositat que no tenen la resta, i de fet es tracta d’un tema ben senzill, i és que per explicar la llegenda és evident que calen il·lustracions per relatar-la de manera adequada. La resta del conte on es parla de les tradicions, de la festa de regalar llibre i roses, ja està tota amb fotografies.

VACANCES D’ESTIU, Equip Baula (2012) –> Què millor per aquesta època que portar-vos un conte sobre les vacances d’estiu, sobre el que fem, com ens divertim, què passa en aquesta època de l’any. Ideal per als mesos que venen.

VIATGEM, Equip Baula, Il·L. Bernadette Cuxart (2012) –> El títol anterior va estretament lligat a aquest i què fem les persones sinó viatjar durant l’estiu? Molts esperen les vacances per poder agafar l’avió, el cotxe, el tren o el vaixell i poder desconnectar per fer aquelles vacances que portem tot l’any preparant.



Comentaris

Deixa la teva opinió