El Trompeta va a veure… LA LLUNA

16 Agost 2012
0

Si hi ha alguna cosa que Pixar demostra sempre ens els seus curts és que la imaginació i la màgia no tenen límits ni fronteres, i que ens poden transportar a històries fascinants i sorprenents. Aquesta vegada a la pel·lícula de Brave l’acompanya  un fantàstic curt que us transportarà a la lluna.

Curts sense paraules, tan sols uns minutets són suficients per portar-nos una història entranyable, sorprenent. La història de tres generacions un avi, i un pare que ensenyen al més menut l’ofici, i avui és la gran nit. La primera nit del menut protagonista d’aquesta història. Una feina ben peculiar a la lluna.

I no us vull explicar res més perquè sinó perd la màgia, només dir-vos que és una història preciosa, tendre, dolça amb uns personatges molt simpàtics i bonics. És com un petit conte en moviment. Us deixo amb les imatges, de ben segur que us encantarà.Comentaris

Deixa la teva opinió