Explica'm… PIRATES I TRESORS

4 Novembre 2012
0

PIRATES I TRESORS, Chris Mould, Trad. Albert Jané, Editorial Combel (2012) –> Una novetat d’aquesta tardor és aquest recull de contes de pirates publicat per Combel. Els pirates són personatges dolents, sovint cruels, però qyue han fascinat i fascinen als infants de tots els temps i de totes les edats. Aquest recull és una combinació entre contes clàssics de pirates provinents de llegendes o de grans autors com Edgar Allan Poe; i contes escrits pel propi autor del conte. Tots ells evidentment amb els pirates com a fil conductor de les històries.

Un total de deu relats sobre els pirates més temibles d’arreu del món entre els quals destaquen tots aquests títols: La llegenda de Davy Jones, Dionís i els pirates, L’illa del Tresor, Jack Camacreuat, L’home que feia deu, La música de Mochimitsu, L’escarabat d’or, Por a la llum d’una espelma, La tinta d’un mort i La Joia de Bengala.

Pel que fa a l’edició d’aquests deu relats podem dir que és magnífica, les il·lustracions molt adients a totes les històries: fosques, misterioses, cruels… molt fidedignes sens dubte a la personalitat dels pirates. A mi personalment m’ha agradat moltíssim aquest recull i tinc la sort de poder-lo tenir.



Comentaris

Deixa la teva opinió