El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ LA LLUNA

1 Febrer 2013
0

Avui us porto una col·lecció per als més menuts de la casa. Una col·lecció d’aquelles que tan m’agrada de format quadrat i menut, tapes i planes dures, il·lustracions amb línies gruixudes, senzilles, divertides, coloristes, amb colors plans… Si a tot plegat, li sumem la dolçor que en Valentí Gubianas sempre aporta a les seves il·lustracions, el resultat és el d’una col·lecció bonica, tendre i colorista per als més menuts. Els contes ens narren el dia a dia de la seva protagonista, la Lluna, i la seva vida quotidiana, com coneix el seu company d’aventures, com va al metge, com va una festa d’aniversari d’un amic. Tot plegat ens ho explica en tres títols diferents. Els voleu conèixer?

LA LLUNA TÉ UN AMIC, Anna Gasol i Teresa Blanch, Il·l. Valentí Gubianas, Col·l. La Lluna, Editorial Baula (2012) –> Aquest primer títol de la col·lecció ens presenta la lluna i com coneixerà el seu millor amic, un drac de peluix, tot plegat serà un regal de la seva mare.

ANEM AL METGE, Anna Gasol i Teresa Blanch, Il·l. Valentí Gubianas, Col·l. La Lluna, Editorial Baula (2012) –> El Drac i la Lluna tenen tos, i van al metge perquè solucioni el seu problema, però al Drac sembla que no li fa gaire gràcia anar-hi…

FESTA D’ANIVERSARI, Anna Gasol i Teresa Blanch, Il·l. Valentí Gubianas, Col·l. La Lluna, Editorial Baula (2012) –> L’Àlex, un amic de la Lluna, celebra el seu aniversari, i per fer-ho ha organitzat una festa, una festa en la que no hi faltaran les fotgrafies, els regals i evidentment el pastís, o sí?



Comentaris

Deixa la teva opinió