Presentació de… UF, QUIN DISSABTE, RATETA ARBEQUINA!

7 Febrer 2013
0

Aquest proper dissabte a la llibreria Abracadabra Llibres, tindrà lloc la presentació del conte “Uf, quin dissabte, rateta Arbequina!”, a càrrec de l’Editorial Estrella Polar que ha editat el conte. Aquest conte és especial, i és que es tracta d’un conte inèdit d’una de les autores més importants de la literatura catalana Maria Mercè Marçal. El conte ha estat il·lustrat per la Magda Marçal, germana de la pròpia autora. El conte ens narra la història d’una rateta molt llesta i espavilada que era fotògrafa.

L’acte comptarà amb la participació de la Magda Marçal, il·lustradora i germana de l’autora; en Marc Sardà, com autor del color; la Támara Sánchez, com a directora artística; Itziar González que ens parlarà del conte; i Martina Escoda que ens llegirà fragments de la història. Una presentació que de ben segur és molt complerta, i és que té un gran nombre de participants que han volgut donar el seu suport a la presentació d’aquest conte.

Presentació UF, QUIN DISSABTE, RATETA ARBEQUINA!

Dissabte 9 de Febrer de 2013 a les 12:30h

Llibreria Abracadabra (C/General Álvarez de Castro 5, Barcelona)

Tarjetó Uf, quin dissabte Rateta ArbequinaComentaris

Deixa la teva opinió