Thomas Baas

14 Febrer 2013
0

Ja em perdonareu i aquesta potser us sembla una entrada força estranya, però avui us vull portar un il·lustrador, en Thomas Baas. D’ell us en puc dir ben poc, és francès, o això m’ha semblat descobrir, la seva web no funciona, he trobat el seu portfoli en una pàgina on hi ha els portfolis de diferents il·lustradors, i no acabo de recordar quin és el conte d’ell que em va cridar l’atenció. El que sí que tinc ben clar és que el seu estil em va enamorar, em vaig apuntar el seu nom, i avui m’he decidit a portar-vos algunes de les seves il·lustracions.

El seu estil és tendre, expressiu, sovint sense línia i té alguna cosa en el seu traç i en el seu estil que captiva. Us deixo amb les seves il·lustracions, a veure què us semblen.

Baas_1 Baas_4 Baas_8 Baas_15 Baas_25 Baas_26 Baas_35 Baas_38Comentaris

Deixa la teva opinió