Els racons de… NOU MESOS

13 Juny 2013
0

Avui us porto un racó del meu poble, sí del meu Sant Andreu, es tracta d’una botiga de Puericultura i tot pel nadó molt i molt bonica que es diu Nou Mesos, es dediquen a tot allò que són cotxets per al nadó, habitacions i decoració infantil, i també tenen una part per a les joguines dels més menuts, amb marques d’allò més boniques com Tris&ton, tiny Love, Kaloo.

D’ella us en puc explicar algunes coses fa més de 50 anys els avis dels actuals propietaris de la botiga van obrir un negoci al barri de la Sagrada Família de venta de matalassos, així com d’alguns articles de puericultura. Anys més tard, els pares es varen voler especialitzar obrint una tenda només de puericultura i ho van fer pels volts de l’any 1992 a l’Eixample. I fa un parell d’anys, els néts d’aquells avis de la tenda de matalassos i articles per a nadons van decidir obrir les portes al seu propi negoci a Sant Andreu. I quin millor lloc per fer-ho que al rovell de l’ou? Al carrer gran. Primer ho van fer al número 223, per després agafar un local més ampli al 190 que és de fet on encara avui els podem trobar.

La botiga és una autèntica delícia per a futurs pares, o pares que acaben d’estrenar-se en el món de la paternitat, i és que ho tenen realment tot. A part un local decorat amb un gust excel·lent, un tracte proper i personal… En definitiva, tot el que es pot demanar per a una botiga com aquesta.

Així que els podeu trobar a:

NOU MESOS

C/Gran de Sant Andreu 190

Horaris:

Dilluns al matí tancat

Matins: de 10 a 13:45h

Tardes: de 17 a 20:30h

Dissabtes de 10 a 14h

De 17 a 20:30h

 



Comentaris

Deixa la teva opinió