El Trompeta recomana… CONTES PER A NADONS (III)

5 Juliol 2013
0

Avui us porto un parell de contes per a nadons que crec que us agradaran. Contes d’aquests tovets, molt senzills, molt acolorits. L’un de roba i l’altre de bany, però tots dos sens dubte bonics. I és que introduir als infants en el món dels contes és quelcom molt important, ja des de ben petits, i fer-ho amb contes així sempre pot ser divertit. són contes que es poden rentar, que difícilment es trenquin, i que els nadons poden gaudir.

COLORS, Kenny Rettore, Il·l. Francesca Ferri, Trad. Georgina Mercader, Editorial Combel (2013) –> Un llibre de roba sobre els colors amb una textura suau a coberta i pàgines amb un paper que fa soroll a l’interior. A cada pàgina hi ha un animal d’un color diferent. El llibre conté també un element sonor i etiquetes de roba de colors que estimularan la participació del nen. Un conte de colors divertits, d’una temàtica molt senzilla però alhora atraient per als més menuts, que podran gaudir els nens i nenes ja de ben menuts.

COLORS-foto-5INCHcolors

UN! DOS! TRES!, VVAA, Trad. Georgina Mercader, Col·l. Toca toca, Editorial Combel (2013) –> Un llibre bany perquè els més menuts es diverteixin comptant de l’1 al 5 i imitant el so dels animals que hi ha a cada pàgina. Inclou un element sonor i una ventosa per enganxar-lo a la banyera. Per passar una bona estona a l’hora del bany! Els contes pel bany són especialment divertits, es poden mullar i serveixen per amenitzar les estones de bany i fer-ho de manera divertida i sorprenent amb contes com aquests, sempre és un petit plaer.

58318-UN-DOS-TRES-5INCH

 Comentaris

Deixa la teva opinió