Presentació de… PETIT POBLENOU

2 Octubre 2013
0

Aquest dissabte 5 d’octubre a les 11 del matí a la Biblioteca Manuel Arranz (C/Joncar 35), i com a part dels actes de presentació de Petit Poblenou, es durà a terme L’Art trencaclosques. Una activitat que consistirà en que 24 prestigiosos artistes i il·lustradors es donaran cita al Poblenou per il·lustrar en directe cadascú una peça d’un trencaclosques gegant.

Aquesta trobada, organitzada per un conjunt de petites editorials especialitzades en literatura infantil, propicia l’acostament dels artistes al seu públic infantil a partir de la construcció i la il·lustració col·lectiva d’un trencaclosques gegant. Cadascun dels 24 il·lustradors convidats, amb obra publicada, tindrà a càrrec seu la il·lustració de dues cares d’algun dels dotze cubs d’1 m³ que donaran forma al trencaclosques, que assolirà unes dimensions totals de 2x3x2 m.
Una vegada conclòs el treball, tots els cubs es desordenaran i es convidarà al públic a recompondre lliurement el trencaclosques, formant així imatges noves i sorprenents.

Entre els artistes que participaran en l’activitat es troben noms com: Ramón París, Gusti, Sergio Mora, Joan Negrescolor, Arianne Faber o Gustavo Roldán, entre d’altres.

La celebració de L’Art trenca closques ha aconseguit reunir a un bon nombre de petites editorials de prestigi especialitzades en l’àlbum il·lustrat infantil. Formen aquest grup: Thule, Kalandraka, Libros del Zorro Rojo, A Buen Paso, Ekaré, SD Edicions, Takatuka i Pequeño Editor.

A més de tot plegat, m’agradaria explicar-vos que Petit Poblenou és una plataforma de recent creació que busca potenciar i fomentar la cultura i el comerç de barri a Poblenou des d’una perspectiva i amb una orientació clarament infantil. En el moment de la seva presentació en societat, la integren tretze negocis compromesos amb el consum responsable, la cultura de barri i l’atenció professional i especialitzada als més petits de la casa.

Una proposta sens dubte molt interessant i engrescadora per aquest dissabte.

Invit CAT lart



Comentaris

Deixa la teva opinió