El Trompeta recomana… ZOO

7 Març 2014
0

ZOO, David Pelham, Col·l. Llibres per badar, Editorial Combel (2013)–> El conte que us porto avui és un conte genial, em va agradar moltíssim, és un conte que és tota una enginyeria amb el paper. Un conte sobre animals, cada plana es deplega un animal en pop-up i ho fa de manera espectacular. La portada no fa justícia al que podem veure al seu interior, que és sens dubte espectacular, us deixo una petita mostra d’algunes de les planes interiors. És un petit zoo en tres dimensions en els que trobareu el lleó, el coala, el pingüí, l’elefant o fins i tot l’òliba.
I és que l’autor és un autèntic enginyer del paper, un llibre que entusiasmarà a petits i grans.

9788498258363Panda_Animal Gallery_Open Reindeer_Animal Gallery_OpenComentaris

Deixa la teva opinió