El Trompeta recomana… A CASA

7 Agost 2015
0

A CASA, Àngels Navarro, Il·l. Aina Cordoncillo, Editorial Combel –> Aquest conte no deixa de ser un nou conte de coneixements, de vocabulari, però aquesta vegada sobre la casa. La casa vista a partir de les diferents estances que la poden conformar, i a través de cada estança anirem descobrint els noms dels objectes principals que hi podem trobar. Passarem pel menjador, l’estudi, l’habitació, la cuina… A més a cada plana hi ha diferents solapes que permetran als més menuts descobrir elements amagats dins de la casa que aniran explorant a través de les planes del llibre. Un conte que a més conté enganxines per a que els nens la puguin acabar de decorar com ells creguin.

FRONTCOVER A casa CAT 98259063 habitacio-nens jardi personatges2 cuinaComentaris

Deixa la teva opinió