Crònica de la 2a Trobada d'Il·lustradors

24 Abril 2009
0

Ahir Sant Jordi, un dels dies més especials de l’any per una mestra aficionada a la literatura infantil i gran admiradora dels bons il·lustradors. Com l’any passat, s’ha celebrat la segona Trobada d’Il·lustradors a la Vila de Gràcia, i sincerament han millorat força pel que fa a l’any passat en relació en l’espai que tenien els il·lustradors per treballar. Aquest any l’Ajuntament ha posat “calerons” i com a mínim han pogut tenir unes taules força amplies.

Jo vaig estar a la tarda, i hi havia l’Ignasi Blanch, l’Agustín Comotto… i em va encantar que poguessin treballar amb més material i més variat que l’any passat. Fins i tot en Comotto feia collage en els seus dibuixos, de fet jo tinc un vaixell amb paper de seda.

Moltíssima gent i molts nens, un públic d’allò més exigent que demanava les seves il·lustracions. Jo la veritat és que vaig passar una mica de vergonya, per no dir molta, rodejada de tant nen i amb el meu conte a la mà de la Guerra perduda. Evidentment, el Trompeta no va revelar la seva autèntica identitat, i va quedar com sempre a l’anonimat.

Pel que fa als il·lustradors molta qualitat i molt professionals, molt amables i amb molta paciència amb uns nens nerviosos, impacients i atabalats. De nou, la meva enhorabona a aquesta genial iniciativa i a veure si l’any vinent es torna a celebrar, encara millor, en un millor espai, amb més il·lustracions i potser, com a proposta, una exposició d’originals.

Us deixo amb algunes imatges.



Comentaris

Deixa la teva opinió