Els beneficis de la natació en infants de 2 a 3 anys

9 Octubre 2006
0

En aquest post m’interessaria parlar dels beneficis que té, sota el meu punt de vista, la piscina en infants de 2 a 3 anys.

Primer de tot, comentar que mai havia vist com es duia a terme aquesta pràctica i introducció al món aquàtic en nens tan petits. I va resultar realment sorprenent com es sentien a gust dins l’aigua i com no mostraven por davant aquest medi. I de fet considero que aquests cursos de piscina realitzats per monitors especialitzats serveixen per tal de que:

– Els infants perdin por a l’aigua.

– Es familiaritzin amb aquest medi.

– Treballin habilitats motrius dins d’un medi diferent al que estan acostumats.

– Explorin i descobreixin noves sensacions.

– Experimentin amb els moviments que els seu cos és capaç de fer dins l’aigua.

– Aprenguin tot jugant a nedar.

– Els infants es sentin segurs en aquest medi

Totes aquestes són algunes de les raons per les que recomano a pares i educadors que portuin als seus nens a la piscina, ja que aprenen molt més del que ens podem arribar a imaginar; i us suggereixo a tots i totes que busqueu amb mi altres avantatges que té la pràctica de la natació amb infants d’aquestes edats, o bé pel contrari, que expresseu el vostre desacord.

Hi ha pares que mostren por o rebuig a que el seu fill pràctiqui el curs de natació, però realment és perqjuè no han vist com es porten a la pràctica aquest tipus de cursets. Com a mestra, jo em sento segura quan els meus nens estan dins de l’aigua.

En conclusió, és una bona pràctica!



Comentaris

Deixa la teva opinió