El Trompeta recomana… CONTES DE NADAL

5 Desembre 2006
0

Com l'època en la que ens trobem, ja és força adient per parlar d'aquest tipus de contes, us recomano uns quants que la mestra de l'aula dels Elefrants ha estat explicant o explicarà als seus nens; i d'altres que per edat no ho farà però que em semblen igualment força màgics:

*Què és el Nadal? Teresa Sabaté i Rodi. Editorial Salavatella –> Un bon conte que explica la història sobre el perquè celebrem el Nadal.

* Eh, desglaça! VVAA. Editorial Nadal –> Un conte simpàtic sobre un ninot de neu.

* El petit avet. Adaptació de M. Eulàlia Valeri. La Galera –> Bonic conte sobre la història de tots i cadascun dels avets de Nadal.

* El Nadal. Gloria Garcia. Editorial Molino –> Un conte perquè els infants llegeixin que combina amb gràcia el text amb els dibuixos que també han de ser desxifrats pels infants per poder llegir.

* El Nadal. JM Parramón. Editorial Parramón –> Un conte clàssic que fa anys que va ser publicat per primera vegada que parla sobre el que fem per Nadal: guarnir l'arbre, reunir-nos amb la família… 

* 3 contes de Reis. Ramón Girona.Publicacions Abadia de Montserrat –> Aquest es tracta d'un conte amb tres històries precioses i unes il·lustracions també excel·lents sobre els tres Reis Mags: Melcior, Gaspart i Baltassar; dels seus orígens i de com van arribar a ser tal i com tots els coneixem. Realment fascinant. És un conte que potser no està destinat als més petits perquè les històries són una mica llargues, però a tots als que us fascinin les reis d'Orient us el recomano molt.

 

 



Comentaris

Deixa la teva opinió