Nadons al Palau…

1 Maig 2007
0

Hola a tots i totes!

Ahir vaig veure un reportatge pel TN vespre sobre Concerts e música clàssica per a nadons i no m'hi he pogut estar de fer-ne un comentari.

La proposta consisteix en petits concerts de música clàssica de 30 minuts destinats a infants des de 0 fins a 12 mesos realitzats en el Palau de la Música. La Companyia que els organitza és Kamalundu, que porta molt temps organitzant espectacles per a infants.

El concert va acompanyat de grans imatges projectades en una pantalla o de titelles, i tots nens, nenes, pares i mares seuen al terra en coixins.

Considero que aquesta proposta és una iniciativa molt interessant, ja que estimula als infants a apreciar aquest tipus de música sovint desconeguda per a ells, alhora que desperta la seva capacitat d'escolta i atenció; els permet conèixer un nou llenguatge: la música, que es manifesta a través de la succeció de sons que els hi resulten sovint dolços i atraients; alhora desenvolupa la seva capacitat de ritme i moviment.

Pels que pensen que els infants d'aquestes edats no s'en adonen de res, que assisteixin en un concert d'aquesta mena i observin les reaccions dels infants; observaran que no només manifesten els seus impulsos, sinó que hi ha alguna cosa més que expressen gràcies a la música.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió