El Trompeta recomana… CONTES D'ÓSSOS (III)

11 Juny 2007
0

Hola a tots i totes!

Avui inicio la tercera i suposo que darrera part de recomenacions sobre contes d'ossos i ossets. Buscant i rebuscant, n'he trobat d'altres molt interessants.

PER SEMPRE, Jean-Baptiste Baronian, Editorial Beascoa (2001) –> Aquest és un conte que ja us he recomenat dues vegades, aquesta és la tercera, així que no en diré els seus detalls.

AMB TOT EL COR, Jean-Baptiste Baronian, Editorial Beascoa (1999) –> Buscant i rebuscant, he trobat un conte de l'autor anterior, amb una estructura molt similar però bonic igualment. En Pol intenta descobrir perquè la seva mare l'estima amb tot el seu cor, va preguntant a tots els seus amics, fins que acaba parlant amb la seva mare.

UNA NIT AMB ELS ÓSSOS, Andrew Breakspeare, Editorial Joventut (2005) –> Aquest es tracta d'un conte que també inclou textures, per tocar i acariciar. Ens narra la història d'en Pau, un nen que observava la gent patinar sobre un llac gelat. Un bon dia somia en convertir-se en un gran patinador, el millor del món; i una nit va al llac per entrenar-se. Però en aquella nit màgica uns óssos el vénen a ajudar.

¿A DÓNDE VAS OSITO POLAR?, Hans de Beer, Editorial Lumen (1993) –> Tot i que habitualment em ressisteixo a recomenar contes en castellà, els contes d'aquest autor no els he trobat en un altre idioma, tret de l'anglès o l'alemany. Aquest conte ens narra la història de Lars un petit ós polar que viatjarà amb el seu pare pels gels del Pol Nord fins arribar al mar, en un dia en que tot s'ha tornat de color blanc perquè ha nevat.

 

OSITO PARDO, ¿QUÉ SUEÑAS?, Hans de Beer, Editorial Lumen (2000) –> Un conte del mateix autor que l'anterior, però aquesta vegada el seu protagonista és un ós bru que parteix de casa seva amb un grup d'amics cap al sud fugint del fred de l'hivern.

 

Espero que us hagin agradat molt tots.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió