Una setmana més: Miró

9 Juny 2007
0

Hola a tots i totes!

Està resultant força interessant treballar Joan Miró amb els nens, tot i que considero que aquest artista se l'ha encasellat per treballar amb infants d'aquestes edats. Ja que crec que també es podrien treballar altres autors. Dit això, començaré amb el meu resum setmanal:

Dimecres vem començar la setmana parlant de les formes de Joan Miró (ja que dilluns era festa i dimarts tocava piscina). És a dir de les formes o figures geomètriques que Miró dibuixava en els seus quadres: línies, rodones, quadrats i triangles; fàcilment reconeixibles pels infants. Després vem pintar amb pintura i pinzell aquestes formes en un paper.

Dijous vem observar els elements de contrast que apareixien en els quadres de Joan Miró: coses grans o petites, llargues o curtes…

Divendres cada nen va fer la seva pròpia versió d'un dels quadres de Miró: Blau II.

Com veieu aquesta ha estat una setmana curta però intensa.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió