Comença una nova etapa…

3 Setembre 2007
0

Hola a tots i totes!

Com suposo que ja sabeu, s'ha acabat la meva etapa en la classe dels Elefants i en la Llar d'Infants on vaig treballar el curs passat.

Tot i estar una mica trista per tot el que deixo enrera; començo una nova etapa, amb noves esperances, il·lusions i reptes.

A partir d'ara, i si tot va bé, seré mestra d'anglès de tot el parvulari d'una escola concertada. Així, que ara seré "teacher". És un repte pel tema idiomàtic i perquè ensenyaré una llengua que no he ensenyat fins ara i a la que li he hagut de treure una mica la pols aquest estiu… Espero que els esforços i les ganes em permetin superar aquests obstacles.

Evidentment, trobaré a faltar els meus "ex-alumnes" (em fa gràcia tenir ja ex-alumnes, tot i ser tan petits d'edat) i a les meves companyes que són maravelloses com a professionals i com a persones. Però bé, no és moment de posar-se nostàlgica…

Si més no, ara el nom del meu blog, perd una mica de sentit, ja que ja no hi serà l'Elefant Trompeta a la classe, ja no estaré a la classe dels Elefants. Però tot i així, mantindré el nom, i el Trompeta us seguirà portant recomanacions i coses noves que espero que rebeu amb tan bona acollida com fins ara… I potser també m'espia des d'un forat a l'aula i us va explicant els progressos que van fent els meus nous alumnes i les activitats que duen a terme.

Fins aviat! 

 Comentaris

Deixa la teva opinió