Els racons de… CASA ANITA

7 Febrer 2008
0

Hola a tots i totes! Enceto aquesta secció perquè el Trompeta li agrada molt passejar per barris i viles i trobar racons relacionats amb el món dels contes o de l’Educació, i amb aquesta nova secció us els portaré. Els racons per on m’agrada perdre’m, els racons nous per descobrir i els racons de sempre.

En el món de la literatura infantil, sovint resulta complicat trobar llibreries especialitzades, i més amb tanta qualitat com la que us porto avui. És la Casa Anita, llibreria popular ubicada a la vila de Gràcia, al carrer Santa Eugènia número 7. És un lloc especial, acollidor, on no només tenen bons contes i àlbums il·lustrats sinó que a més a més en saben, t’aconsellen i t’atenen sempre amb la mateixa amabilitt. Deuen estar cansats de veure’m per allà apuntant títols i més títols de contes interessants.

Els espais estan dividits, només entrar trobem contes per a més petits: llibres de roba, de bany i per a fer moxaines. Just al costat d’una estanteria dedicada a les recopilacions de les nostres rondalles i llegendes, així com tradicions catalanes.

A la següent estança, al mig de la llibreria, trobem l’espai dedicat als àlbums il·lustrats; un espai que m’apassiona on pots trobar els àlbums que sovint no trobes en una llibreria qualsevol.

En la següent estança trobem els llibres per a més grandets, literatura juvenil i àlbums de coneixements.

Al pis de dalt encara ens esperen més sorpreses. Hi ha els àlbums i llibres relacionats amb l’art, la filosofia, la músdica, la religió… per als més petits. Unes escales estretes i amb dibuixos originals d’alguns autors a les parets, et transporten a l’encant d’aquesta botiga.

Un lloc per a tots els que els interessi, ni que tan sols sigui una mica, el món dels contes.

Fins aviat!

PD (12/2010): Atenció! Casa Anita s’ha traslladat. Consulteu el nou article.



Comentaris

Deixa la teva opinió