El Trompeta recomana… HISTÒRIES PER EXPLICAR ABANS DE BANYAR-SE

27 Juny 2008
0

Hola a tots i totes! Suposo que amb anterioritat us hauré parlat d'una il·lustradora que de petita em va marcar molt, ja que d'ella tenia alguns dels meus contes preferits i lan recordo amb un especial carinyo, és la Irene Bordoy. L'altre dia remenant a un Happy Books a punt de tancar, vaig trobar un conte bonic de debó d'aquesta autora, el voleu veure?

HISTÒRIES PER EXPLICAR ABANS DE BANYAR-SE, Maria Enrich i Irene Bordoy, Timun Mas (2002) –> Aquest conte uinclou sis històries relacionades amb allò que fem abans, després o durant el bany; contes per engrescar als nens a que es prenguin l'estona del bany com una estona divertida i plena de moments emocionants.

Els títols de les històries són:

– El bany de la reina

– Toco aigua! Toco aigua!

– Futbol o natació?

– Quina banyera més plena!

– Ja sóc gran

– Nenes de conte.

Unes magnífiques i simpàtiques il3lustracions amb el seu estil de sempre.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió