El Trompeta navega per… SUBI I ANNA

21 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes! Avui us porto una web molt interessant, d'un il·lustrador i una autora de literatura infantil que formen un tàndem perfecte, ja que l'un escriu i l'altre il·lustra els seus propis contes. En Subi té un estil especial, bonic, dolç… que el fa fàcilment reconeixible.

La web és la de Subi i Anna Obiols, i en ella podem trobar molt material de la parella, sobretot entorn a la il·lustració.

Una web dividida en diversos apartats on se'ns presenta informació sobre: Biografia, Bibliografia, il·lustracions varies, exposicions, activitats pedagògiques…

Personalment, el que més m'ha interessat ha estat la Bibliografia, la il·lustració publicitària (on podem trobar petites joies) i la galeria d'imatges (on podem trobar boniues il·lustracions). Us en deixo una petita mostra.

 

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió