El Trompeta navega per… SEBASTIÀ SERRA

3 Setembre 2008
0

Hola a tots i totes!

Avui us porto una web que només començar et convida a fer un cafè, relaxar-te davant de la pantalla de l'ordinador i entrar-hi a descobrir bones il·lustracions i altres treballs d'en Sebastià Serra.

La web és preciosa, ben feta i amb un gust excel·lent. Pensada i dissenyada per a un il·lustrador infantil. Té detalls molt bons que només coneixereu si hi entreu.

La Home es divideix en cinc parts: infantil, premsa, multimèdia, currículum i contacte.

Els tres primers són presentats en el mateix format i de la mateixa manera: fons negre, dibuix al damunt, i a un costat i en blanc i negre petites imatges que si cliques s'amplien i et mostren la totalitat de la il·lustració.

El currículum sobre fons negre, lletres blanques i llarg, fet que ens fa veure que ens trobem amb un il·lustrador que ha publicat molt i molt bons resultats. M'ha agradat repassar el currículum ja que si cliques sobre el títol d'algun llibre, s'obra automàticament una imatge de la portada d'aquest. Fet que facilita la meva recerca de material quan busqui portades en les que en Sebastià hagi participat.

Com sempre interessantíssim l'apartat d'infantil on podem trobar molts dels seus treballs, il·lustracions interiors maques, simpàtiques… adequant-se sempre al treball requerit. Us en deixo una petita mostra.

És també prou interessant l'apartat de premsa en el que podem trobar treballs fets per el propi il·lustrador com ara participació en revistes, cartells…

 

De debó, passejeu-hi una estoneta. Us encantarà.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió