2 ANYS TROMPETA!!!

11 Setembre 2008
0

Hola a tots i totes!

Començar dient que mil vegades gràcies perquè heu fet que aquest Bloc faci avui dos anyets. La criatur és jove, però tinc la sensació que ha crescut molt des de que vam començar i sobretot en aquest darrer any.

Darrera aquest Bloc hi ha una mestra i el Trompeta, als dos ens agrada molt el que fem, ens omple el món dels infants, el món de la docència i ens fascina per damunt de tot el món dels contes…

Quan vaig decidir que aquesta seria la meva feina, no em vaig adonar de fins quin punt era una de les millors decisions que he pres a la meva vida. La meva feina fa que em senti orgullosa de ser mestra. És veritat que hi ha dies difícils, nens amb actituds complicades i caràcter que no t'agrada haver de mostrar. Aningú li agrada enfadar-se o disgustar-se perquè els seus alumnes parlen, contesten, no es porten bé o no estan atents… Però per sobre de tot això, els que ens hi dediquem, o estimem la feina o no fem que funcioni com hauria de fer-ho.

En relació al món de l'Elefant Trompeta, és com això un "món", el món que el Trompeta i jo hem creat per envoltar-nos de contes, d'orígens, de bons il·lustradors, d'autors interessants… Aquest darrer any hem inaugurat la secció de "Els orígens", que portem cada dilluns a la ràdio gràcies als meus estimats "Batakadus"; en conseqüència, ha vingut la dels dibuixos dels contes; i la de "El conte de…". Hem revifat la secció de "El Trompeta navega" buscant webs i blocs d'il·lustradors i autors.

En relació a les seccions antigues, hem continuat amb les nostres recomanacions, i tot i que em pensava que se m'acabarien els temes… Creix i creix més cada dia. Els "racons" ens ha portat a llocs on m'hi perdo amb facilitat, i lo de les "joguines" espero que vagi creixent. És possible que en breu encetem una nova secció de la que ja us en parlaré…

Per acabar donar-vos les gràcies als que ens llegiu, ens visiteu i ens seguiu… sense vosaltres res no tindria sentit i l'únic regal que se m'ocorre per al Trompeta i per a tots és aquest dibuix. Us agrada?

Fins aviat!

…i sorpresa!

A partir d'aquest línia l'Elefant Trompeta no sap res d'això… Aquí deixem en forma d'il·lustracions dos regals en aquest segon aniversari, dos maneres noves de veure el nostre elefant preferit… La primera d'en Xavier Salomó i la segona d'en Victor Pasanau. ¡Felicitats Trompeta! ¡Per molts anys!



Comentaris

Deixa la teva opinió