El Trompeta recomana… CONTES AMB PROTAGONISTES ESTRANYS

12 Setembre 2008
0

Hola a tots i totes!

Sovint hi ha contes que per la seva originalitat, la seva diferenciació de la resta o pel fet de ser únics, els fa inclassificables. Aquesta vegada qui resulta inclassificable són els seus protagonistes. Protagonistes estranys i poc habituals: extraterrestres, puces, talps…

EXTRATERRESTRES EN CALÇOTETS, Claire Freedman, Editorial Brúixola (2008) –> Un conte molt divertit, senzill i vistós. Les il·lustracions i els colors són molt acertats. La història: uns extraterrestres que vénen a la terra a la recerca de calçotets… Divertit.

EL VIAJE DE TIN Y TON, Miguel Rojo, Editorial Pintar – Pintar (2008) –> Un conte protagonitzat per dues simpàtiques puces que viuen al cul del món, de fet al cul d'un gos. Des d'allà la seva vida és aburrida i trista, fins que decideixen emprendre l'aventura de la seva vida: arribar al cim del seu món (el cap del gos en el que viuen).

Unes il·lustracions molt adequades en Blanc i negre i amb un especial toc de color. Val la pena donar-li un cop d'ull.

TALPS, Editorial Ediúscula –> Aquest títol forma part d'un projecte educatiu iniciat per aquesta activitat. Es tracta d'un llibre- CD trilingüe (català, castellà, anglès) que integra els mitjans tradicionals: el teatre i els contes amb els mitjans audiovisuals, per tal de promoure la creativitat i imaginació dels infants. Unes boniques i dolces il·lustracions l'acompanyen. Si en volu saber més, mireu el següent vídeo.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió