Jugant a… LILLIPUTIENS

5 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes!

Ja fa força mesos una amiga que té un nen preciós em va descobrir un bonic conte de roba d'una marca genial, es diu Lilliputiens, una marca de joguines belga que cuida molt acuradament el material que ofereix als infants; joguines amb valor lúdic i educatiu que fan del joc quelcom més.

Joguines per a nadons ben petits, la major part de tela o roba, i són veritablement genials. Des dels contes de roba, fins a les titelles de dits… L'altre dia vaig veure en una botiga, la representació de la història dels tres porquets i em va fascinar: estaven les titelles de dit de tots els personatges (els porquets, la mare dels porquets i el llop) i les tres casetes fetes amb roba: la de palla, fusta i totxana. Fantàstic, fabulós, simplement preciós!!!!

El principal inconvenient que trobo a aquesta marca és que al igual que tot aquest tipus de joguina, tan especial i sovint d'importació, els preus són força elevats. Tot i així, sempre penso que a vegades pot resultar més interessant tenir una joguina d'aquest estil, que no moltes que no tinguin cap finalitat educativa o lúdica.

Per tal de que us en feu una idea, us deixo algunes imatges del seu catàleg.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió