La llibreria… KIRIKU Y LA BRUJA

11 Octubre 2008
0

La llibreria Kiriku y la bruja es troba també a Madrid, va ser inaugurada ara fa uns 5 anys, va sorgir amb la intencionalitat de no convertir-se en una simple llibreria de literatura infantil i juvenil, sinó un espai d’encontre per redescobrir el paler per la lectura i animar així als infants a rebuscar per les prestatgeries.

 

Cada dissabte a les 12 del matí passen “coses” a la llibreria, evidentment relacionades amb els llibres. Tres divendres al mes es fan tallers per a infants i adolescents. Totes les activitats que realitzen són gratuïtes i sempre que ho poden compten amb traductor de signes per a nens i nenes sords. A la vegada que participen en les festes del llibre i altre events entorn al món de la literatura que es realitzin.

La llibreria té un espai molt i molt bonic, a la vegada que acollidor; amb bons materials i especialment triats.

 

Una llibreria que destaca positivament per ser solidària i relacionar-se amb els col·lectius amb més dificultats. Tenen un contracte amb l’Once pel qual es comprometen a vendre llibres en Braille, a la vegada que disposen com ja he dit, de traductors per a nens sords. Una llibreria que més que un negoci, es tracta d’un espai social i familiar per a tota la comunitat que s’hi integra i hi vol participar anat a les seves activitats o simplement a fer un cop d’ull de tant en tant.

Enhorabona per la tasca que porteu a terme i continueu així. Si us passeu per Madrid i us ve de gust anar-hi, passeu-vos-hi.

C/ RAFAEL SALAZAR ALONSO 17
28007 MADRID
Tlf. 915744128


Accessos:
– M-30 Sortida O'Donell
– Metro: Sainz de Baranda
– Autobusos: 15, 30, 56, 143, 202, 215
I si no podeu fer-ho, podeu fer un tast passejant-vos una estoneta per la seva web.



Comentaris

Deixa la teva opinió