El Trompeta navega per… REBECCA DAUTREMER

12 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes! Fa molt temps que vaig descobrir aquesta excel·lent, única especial, grandíssima il·lustradora: Rebecca Dautremer. Els seus personatges sembla que en qualsevol moment hagin de sortir de dins dels seus llibres i prendre vida. Té una sensibilitat especial i no sé ben bé el perquè.

Però a banda de tot això, el que m'ha passat amb la web d'aquesta il·lustradora ha estat decepcionant. Fa molt que la seva web estava en construcció, i de tant en tant anava probant d'entrar-hi fins que finalment, un dia no fa gaire, vaig entrar i ja estava feta! Quina gran decepció em vaig emportar al veure una web desordenada, en la que no em trobava i em perdia.

Li vaig donar una segona oportunitat i una tercera, altres dies en els que estava més desperta… i res. No entenc la web, m'hi perdo, m'hi costa navegar, i no em sembla una bona web per a una il·lustrador.

Té molt disseny, i a nivell gràfic potser moltes virgueries, però no sé… De fet es podira dir aquest post: El Trompeta no navega…

Sincerament, em fa ràbia. Entreu-hi vosaltres a veure si en sabeu treure alguna cosa que jo no he sabut.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió