El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ LLETRA MÀGICA

17 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes! El passat estiu em vaig posar en contacte amb Edicions del Pirata, curiosa editorial que tene interessants títols al mercat. En Educació Infantil només tenen la col·lecció que us porto avui:

COL·LECCIÓ LLETRA MÀGICA, Edicions del Pirata –> Es tracta d'una col·lecció formada per 20 t´titols de 20 autors i il·lustradors diferents entre els que destquen: Patxi Zubizarreta, Ma Dolors Pellicer,Enrich Lluch, Miquel Desclot…

Entres els il·lustradors trobem Rebeca Luciani, Cristina Duran, Anna Clariana, Pep Brocal, Alberto Botella…

La col·lecció té com a objectiu ajudar als infants nou lectors en el perfeccionament del procés d'adquisició de la lectura i l'escriptura. Els textos són breus i els trobem a les pàgines parells en dos tipus de lletra: lligada i de pal. A les pàgines senars sempre trobem una il·lustració. De tapes toves i format quadrat, són llibre sperfectes per a llegir a tot arreu.

Els temes que tracten són diversos, des de la quotidianitat al món imaginari. Us deixo les portades perquè us en feu una petita idea.

Aquesta col·lecció és una coedició amb Bromera que ho edita amb el català del País Valencià; mentre que edicions del Pirata ho fa en català meridional. També es publica en Basc, Gallec i Castellà. 

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió