La llibreria… LA MAR DE LETRAS

18 Octubre 2008
0

Al carrer Santiago número 18 de la ciutat de Madrid podem trobar la llibreria Mar de Letras, una llibreria especialitzada, petita i amb poc personal, però amb molta il·lusió i ganes de fer la seva tasca: acostar el món de la lectura als més petits. 

Llibreria que també els caps de setmana i durant l’estiu organitzen activitats que cada vegada tenen més èxit i afluència: conta contes, titelles, tallers d’animació a la lectura…

 

L’espai al ser petit, està  molt ben organitzat, aprofitant cada racó.

 

Hi ha dues plantes, la planta de dalt hi ha seccions dedicades als pares, mestres i professionals de la literatura infantil i juvenil: revistes, teatre i folklore infantil, història de la literatura infantil, didàctica, educació i psicologia. També hi trobem un espai de còmics per a públic adolescent. I per últim un petit espai per a joguines, sempre artesanals, imaginatives o relacionades amb el món dels contes; i per acabar una petita secció d’audiovisuals.

El pis de baix és pròpiament de literatura infantil i juvenil, estan les seccions ordenades per temes i edats. Separats per contes de 2 a 5 anys, de 5 a 9 anys. De 9 a 12, i de A partir de 13 anys. A la vegada també hi tenen unes taules on posen les novetats editorials més destacables.

Un espai que realment es veu molt bonic i acollidor, al que potser convé anar-hi a fer un cop d’ull.

Si voleu anar-hi:
Carrer Santiago, 18
28013 Madrid
Telèfon:
91 541 71 09

I si hi voleu fer una passejada virtual, no us oblideu d’entrar a la seva web


Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió