El conte de… EL MOLINET MÀGIC

28 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes! M'ha resultat molt complicat trobar il·lustracions d'aquest conte i encara més una versió interessant en català. Finalment ho he fet i he hagut de recòrrer a una editorial de les de sempre: la Galera

EL MOLINET MÀGIC, Adaptador Francesc Boada, Il·lustracions Mikel Valverde, Editorial La Galera, Col·lecció La Galera popular –> Com ja acostuma a ser habitual us porto un conte de la Galera Popular, tenen molts títols i és fàcil que hi trobi el que m'interessa. Aquesta vegada les il·lustracions són de Mikel Valverde, i la veritat que la seva qualitat és indiscutible. La història ja la coneixem, però en comptes de ser dos germans: un ric i l'altre pobre, són dos veïns… per la resta és igual. Espero que us agradi.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió