Gràcies pel conte!

2 Novembre 2008
0

Hola a tots i totes! L'altre dia, l'Oriol Batakada em va regalar en directe un conte i ara que el tinc entre les meves mans, m'agradaria parlar-vos d'ell perquè em va agradar molt.

 ELS EMBOLICS DEL PUCK, Il·lustracions Anna Clariana, Editorial Cruïlla (2007) –> Es tracta d'una adaptació d'un fragment de la història de William Shakespeare, Una nit d'estiu. És molt divertit, és una història d'amor, desamor i d'embolics en general. Excel·lentment il·lustrat per l'Anna Clariana, amb un estil bonic i divertit.

L'adaptació de la història l'ha fet Eduard Márquez, i ens narra el quartet amorós que s'estableix entre Lissandre, Hèrmia, Demetri i Helena; i la intervenció del rei i la reina de les fades.

Un món de fantasia i il·lusió condueix aquesta bonica història.

Com a curiositat, volia parlar-vos també de la col·lecció, ja que resulta d'allò més interessants, es diu "A dues veus", i és una col·lecció d'històries clàssiques i populars pensades per a ser llegides per un nen i un adult, de manera que s'avança en la història fent una lectura conjunta. El nen llegeix la part de lletra lligada, i l'adult la resta. Una lectura d'allò més engrescadora i positiva.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió