El Trompeta recomana… LLIBRES D'IL·LUSTRACIÓ INFANTIL

14 Novembre 2008
0

Hola a tots i totes! Avui no us porto ben bé contes, i us explico perquè. He decidit que us volia ensenyar uns llibres sobre il·lustració infantil que vaig veure l'altre dia en una llibreria i em van semblar molt interessants. Parlen sobre la il·lustració infantils. Els voleu veure?

IMÁGENES QUE CUENTAN: NUEVA ILUSTRACIÓN DE LIBROS INFANTILES, Martin Salisbury, Editorial Gustavo Gili (2007) –> La tasca dels il·lustradors en el món de la literatura infantil és, ara, més fonamental que mai. S'encarreguen de donar vida a històries i personatges que els nens adoren, i ho fan de manera professional i amb un estil que diferencia cadadscun dels il·lustradors. Aquest llibre ens parla de grans il·lustradors actuals com: Taro Miura, Elena Odriozola, Brian Biggs, Jason Ford… Cada il·lustrador amb les seves planes on podem trobar algunes de les seves il·lustracions més característiques. Separats també per gèneres entre els que trobem: àlbum il·lustrat, abecedaris, literatura juvenil, i no ficció.

Realment amb una edició acurada i brillant. Molt bo!

 

ILUSTRACIÓN DE LIBROS INFANTILES, Martin Salisbury, Editorial Acanto (2005) –> Aquest llibre ensenya a crear imatges pels nens, analitzant els mètodes ja utilitzats i aprofitant les seves millors ventatges. Inclou recomanacions per treballar en una amplia gamma de tècniques. Un llibre molt interessant per aquells que potser es plantegin guanyar-se la vida com a il·lustradors. I pels apassionats de la literatura infantil també.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió