Els racons de… OLOKUTI

16 Novembre 2008
0

Hola a tots i totes! És evident que les botigues de barri de tota la vida van tancant i deixen lloc a altres botigues que ens poden agradar més o menys. A SAnt Andreu igual que a Gràcia, això és una realitat. Fa dies van tancar una drogueria de tota la vida, i han posat una tenda que es diu Olokuti. No és la primera, i els que passegeu per Gràcia, potser sabeu que hi ha una al carrer Astúries; també a Pedralbes Centre hi ha una altra.

Però al que anava, sota el eslògan de "El teu món responsable" i el títol de propera obertura intentava esbrinar en que podria consistir la botiga, probablement una d'aquestes botigues alternatives i modernetes… Doncs bé, es tracta d'una botiga on vénen productes del comerç just, productes artesanals, ecològics, sostenibles o creatius. Productes de joves dissenyadors que tenen cabuda en aquest tipus de tendes. Hi ha una part dedicada als més petits, on podem trobar roba molt i molt xula, feta a mà i molt divertida per a nens, pitets amb formes, mòbils, o titelles. Jo ja tinc la meva, una nòvia rosa pel Trompeta, es diu Trompetinha.

La veritat és que si tot el que es fomenta des de la web d'aquestes botigues en relació a un món més equitatiu per a tots, em sembla molt bé; i més si a la vegada ofereixen productes únics, interessants i de qualitat.

Si voleu passar-vos-hi està al Carrer Gran de Sant Andreu 277, molt a prop del metro. Segur que en sortiu amb alguna cosa.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió