El Trompeta navega per… ELS PESSEBRES DE LA PEPA

22 Desembre 2008
0

Hola a tots i totes!

M'encanten i fascinen els pessebres, totes aquelles figures concentrades en epsais tan petits a les paradetes de Santa Llúcia. M'encanta passejar-m'hi cada any més d'una vegada, i mai hi trobes exactament el mateix, sempre hi ha alguna coseta que et sorprén i et fascina.

Aquest any a la casa on visc és el primer cop que es guarneix de Nadal i estan tots molt emocionats, i han comprat un pessebre molt xulo, un dels de "Els pessebres de la Pepa"

I us preguntareu, què és això? Doncs són uns pessebres molt macos, fets a mà, que només hi ha a la seva parada. Diferents, originals….

La web que us porto és més aviat un Bloc en el que podeu veure bonics pessebres fets per la Pepa, és senzill però és perquè us en feu una idea. És un bon pessebre per acostar als infants una tradició que tot i semblar una mica "carrinclona", no s'ha de perdre mai. Amb unes figures que poden resultar simpàtiques i properes als infants, que ens allunyen de la imatge de serietat i religiositat de molts pessebres.

Si aneu a Santa Llúcia, no dubteu en buscar la seva paradeta!Comentaris

Deixa la teva opinió