El Trompeta recomana… CARNAVAL

13 Febrer 2009
0

Hola a tots i totes! Són dates de disfresses, bogeria, idees descabellades, gresca i rauxa. És Carnestoltes! I tot això vol dir que és una època en que nens i nenes d’arreu de les nostres contrades hauràn preparat amb l’inestimable ajuda de les seves senyoretes, les disfresses que lluiràn la setmana vinent. Mares i pares els hauràn ajudat amb l’altre disfressa que hauràn fet o comprat, i tot per una setmana boja i per les senyoretes estressant… Per acompanyar una setmana així, què millor que un conte tan genial com el que us porto avui:

CARNAVAL, Javier Sobrino i Rebeca Luciani, Editorial La Galera (2008) –> Arriba el Carnestoltes i l’Anna se sent incòmode amb les disfresses i la gent que l’envolta: no li agraden, li fan por… Hi ha molta gent, molt soroll; però de cop i volta les coses li deixen de semblar tan terribles i comença a veure el Carnestoltes amb uns altres ulls.

Un llibre que ens serveix per entendre que hi ha nens que no els hi agrada el Carnestoltes, que els fa vergonya disfressar-se i que preferirien que aquest dia no existís, però amb la nostra ajuda, els hem de fer veure que pot ser un dia maravellós!

Les il·lustracions són de la genial Rebeca, un estil exquisit i deliciós; un surrealisme que s’adequa molt bé a l’època de l’any de que parla aquest conte. Com sempre una feina genial!!!Comentaris

Deixa la teva opinió